Ingredientele necesare pentru a pregati toba de porc sunt organele de la porc (cum ar fi rinichi, plamani, splina, inima, ficat), dar falcile, fruntea, urechile si limba, muschiuleti, condimentele care se pun dupa gust (sare, piper, usturoi, foi de dafin), 1 pahar de vin, stomacul porcului curatat si albit cu otet.

Mai aveti nevoie de ustensile de bucatarie ( spumiera, ata si ac ) si bineinteles de aragaz ! :)
Prepararea dureza cam 3 ore.

Pentru inceput se fierb organele si carnea si apoi se lasa sa se raceasca pana cand acestea pot fi apucate cu mana. Nu aruncati zeama in care au fiert, pentru ca veti avea nevoie de aceasta mai tarziu.


Apoi taiati carnea si organele pentru toba in cubule potrivite, folosnd cu un cutit mai bun.


De asemenea, falcile, fruntea, limba si urechile sunt cartilginoase si vor ajuta toba sa se lege.


Si acum poanta Bucatarului Vesel:

Culmea mesei de Craciun: Sa pregatesti de Craciun toba de esapament !

Cauta retete

Se încarcă...

Primiţi noutăţi prin Email