Ingrediente:

1 kg pulpa de porc
1 cutie de ciuperci
2 gogosari murati
2 castraveti murati
2 buchetele de conopida murata
mustar
1 lingurita otet
1/2 lingurita zahar
1 foaie de dafin
5-6 catei de usturoi
1 pahar de ulei
sare.

Mod de preparare:

Speli carnea, o tai felii, le ungi cu mustar si le lasi la rece sa se fragezeasca timp de 20 de minute.
Intre timp tai fasii gogosarii si castravetii murati, iar ciupercile le scurgi de zeama si le treci sub un jet de apa rece.
Asezi apoi friptura intr-o tava, pui toate legumele si ciupercile si torni uleiul si putina apa.
Cureti usturoiul, il tai marunt, il presari peste carne, pui si sare dupa gust si foaia de dafin si dai tava la cuptor pentru 35-40 de minute.
Scoti friptura din cand in cand si o stropesti cu sosul din tava.

Cauta retete

Primiţi noutăţi prin Email