Ingrediente:


Pentru aluat:

420 gr faina

200 gr zahar pudra

1 lingurita praf de copt

½ lingurita bicarbonat de sodiu

½ lingurita cardamom macinat

150 gr unt rece, taiat cubulete

2 oua, batute

Pentru umplutura:

500 gr mere, curatate si taiate cubulete

1 plic (40 gr) praf de pudding de caramel

2 linguri zahar vanilat bourbon

1 lingura scortisoara macinata

80 gr ciocolata cu lapte, rupta in bucatele
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 190°C.Unge o tava de briose cu grasime.Pentru aluat, amesteca ingredientele uscate intr-un vas.Adauga untul cubulete si amesteca pana obti un aluat sfaramicios.Adauga ouale batute si amesteca pana obti un aluat omogen.Da aluatul la rece pana cand prepari umplutura.Pentru umplutura, amesteca cubuletele de mere cu puddingul de caramel, zaharul vanilat bourbon si scortiosara macinata.

Cauta retete

Primiţi noutăţi prin Email