O reteta simpla de prajitura Retete prajituri de Craciun,cornulete care se prepara usor si rapid.


Retete prajituri de Craciun,cornulete ingrediente:

1 pachet margarina
350 g faina
lapte
300 g rahat
100 g zahar pudra
2 pliculete zahar vanilat


Retete prajituri de Craciun,cornulete cum se prepara?

Margarina se amesteca cu faina, se obtine un amestec sfaramicios (se lucreaza foarte bine cu mainile). Se adauga lapte pana se obtine un aluat. Se pune aluatul la rece o ora.


Din aluat se intinde o foaie subtire de ½ cm, se taie patrate de 5/5 cm in mijlocul carora se pune o bucatica de rahat.


Patratele se ruleaza in forma de corn. Se coc in tava unsa, la foc potrivit. Cand sunt gata se tavalesc fierbinti prin zahar pudra amestecat cu zaharul vanilat.

Cauta retete

Primiţi noutăţi prin Email