Tuturora cred ca ne sunt pe plac acele bruschette din magazine care au pungutele acelea dragut colorate,iar cand le desfacem au un miros atat de placut de ne lasa in gura apa. Eu am reusit sa deslusesc una dintre acele bunatati ,am citit de pe verso cam ce anume folosesc ei pentru bruschette si am reusit sa le pun cap la cap pana mi a iesit o reteta si bineinteles o reteta de bruschette cu rosii cu un final destul de delicios.


Acum haideti sa va arat cum se prepara si ce avem nevoie pentru bruschette cu rosii.

Ingrediente pentru reteta de bruschette cu rosii:

paine,
rosii,
cas,
ulei de masline,
usturoi,
sare.

Modul de pregatire al retetei bruschette de rosii:

Prima data incepe cu painea ,care o vom taia feli sau cubulete dupa placerea fiecaruia,


apoi o luam o tigaie in care punem putin ulei ,iar in aceasta asezam feliile de paine pentru reteta bruschette de rosii. Sa nu uitati ,feliile de paine sa le prajiti si pe o parte si pe alta ,dar nu prea mult ,sa nu se arda, decat cat sa faca o culoare sau sa se rumeneasca putin. Iar la urma le luam din tigaie si le aseza frumos pe un platou sau o farfurie. Peste fiecare felie de paine pentru reteta de bruschette de rosii punem cate un catel de usturoi sau cate o jumatate de catel de usturoi ,la fel dupa gust sau dupa placerea fiecaruia.



Mai punem si rosiile taiate felii subtiri si casul,iar la final turnam pe fiecare putin ulei ca cate o picatura pe fiecare si le potrivim de sare.


Daca va place busuiocul puteti aseza cate un firicel pentru aspect si aroma pe fiecare.

Cauta retete

Primiţi noutăţi prin Email