Pulpe de pui in folie de aluminiu suna bine,dar cum sa pregatim cu folia aceasta, m am intrebat eu si bineinteles vine mama o scumpa si draga fiinta mie care imi explica cum se face.


Trebuie sa avem:

 pulpe de pui dezosate
2-3 catei de usturoi
1 ardei iute
patrunjel verde
1 lingurita miere
3 linguri ulei de masline
zeama de la 1 lamaie
sare, piper

Si pe urma? Intreb eu care astept cu nerabdare sa le gust ,ea mereu stie ce imi place asa ca trece la treaba.

Prima data propune ea sa pregatim marinata in care vom lasa carnea cca 30 de minute, astfel: peste carne adaugam zeama de lamaie, mierea de albine, ardeiul iute taiat rondele, usturoiul pe care il pisam nu foarte tare, patrunjelul tocat si putina sare.


Acoperim carnea si o dam la frigider pentru 30 de minute. Cand s-a scurs timpul, pregatim o “tava” dintr-o folie de aluminiu pliata in doua. Asezam carnea pe tava din aluminiu, si tava pe gratarul incins intre timp. Cand pulpele s-au facut pe o parte le intoarcem; in aproximativ 15 minute pulpele de pui in folie de aluminiu sunt gata si pot fi servite alaturi de legume, orez fiert sau cartofi natur.


UUU...bun nu?:) abea astept sa le asez pe masa ,sper pana ma intorc cu painea sa mai existe acolo:)).

Cauta retete

Primiţi noutăţi prin Email