Zaharul ars ,cred ca toata lumea a auzit de zaharul ars,nu nu ma refeream sa puneti zahar in ibric si sa il ardeti:),glumesc.



Am o reteta .... ca la mama acasa de buna.Intradevar nu e ea asa rapida sau usoara dar finalul e senzational.

Bunatate de reteta,zahar ars ingrediente:

un litru de lapte
 sase oua
250 grame zahar
un pliculet cu zahar vanilat

 Ia sa vedem cum o aranjam sau o pregatim :

 Luam o cratita in care vom adauga 3 linguri de zahar dupa care o vom aseza pe foc mic.


Daca vedeti ca se topeste sau incepe sa se topeasca luati cratita si o intoarceti in asa fel incat zaharul ars sa acopere uniform peretii cratitei.


Dupa care stingem focul si o lasam sa se raceasca putin,acum sa trecem la oua pe care le vom bate cu mixerul.Punem in cratita laptele ,zaharul si vanilia peste zaharul ars.

Le bagati la cuptor la foc mediu pana se intareste. La sfarsit se baga la frigider, si se serveste rece.

Cauta retete

Primiţi noutăţi prin Email