Carne de porc cu sos de afine si deliciosi nostri si mult asteptati nostri cartofi noi,ce credeti nu va iesi ceva senzational?

Eu am incercat ,dupa ce am servit masa am zis sa merg la bucatarie sa mai aduc ceva suc ,apa...pana sa ma intorc eu nu mai era nimic din delicioasa mea mancare:)...ei ma bucur ca le a placut (bine ca a mai ramas ceva sa gust si eu in bucatarie) :).Ei hadeti probabil v am facut curiosi ...sa va spun reteta.





Ingrediente:

4 bucati de cotlet de porc dezosat
sare si piper
1 kg de cartofi dulci sau noi
1 cana de suc de portocale
si o patrime de cescuta de afine uscate


Mod de preparare:

Prima data,ungem cotlele de porc cu putin ulei si cu sare si piper,pt gust sarea si piperul.

Dupa care il asezam intr o tigaie pe care o dam la foc mediu.Cotletele de porc trebuie intoarse si pe o parte si pe alta in tigaie cam 8-10 minute pana acestea vor lasa un fel de sos.

Cand acestea sunt gata ,cotletele de porc...le asezam frumos pe un platou si pe care le acoperim cu o folie de aluminiu sau un capacel ,acestea trebuie sa ramana caldute.

Cartofi ,din acestia trebuie facut un fel de piure care se va impreuna cu untul.

Intr o tigaie preparam si sosul mult asteptat.

Acesta va contine: sucul de portocale si nu in ultimul rand afinele:)

Aceste 2 ingrediente le asezam in tigaie se lasa sa se fiarba putin aproximativ 7 minute sau pana observam ca acest sos sa injumatatit.

Bun si acum finalul delicios:) .Luam cotletele pe care le vom condimenta cu deliciosul nostru sos,acestea operatiune se face cu ajutorul unei linguri ,langa se aseaza si piureul nostru de cartofi .


Numai buun...

Cauta retete

Primiţi noutăţi prin Email